Varovanje podatkov

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika,  zagotavlja, da celotno poslovaje poteka v skladu z najnovejšimi varnostnimi protokoli, ki so uveljavljeni in priznani v svetu, v Evropski uniji in v Republiki Sloveniji. Prav varnost naših uporabnikov je najbolj občutljiv segment, zato ta del tudi dodatno varujemo. Upravitelj spletne trgovine podjetje Misol d.o.o. je tako v skladu z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) vezana k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Ponudnik za nedoločen čas hrani IP naslove vseh obiskovalcev www.misol.si , pri kupcih pa še: ime in priimek, e-poštni naslov, kontaktni telefon, primarni naslov in naslove za dostavo, državo prebivališča, čas in datum registracije in arhiv komunikacije s ponudnikom.

Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.